Hvem er vi?

Hvem er vi?

VITTEN GRAFISK A/S VÆRDIGRUNDLAG

Hos Vitten Grafisk A/S spiller værdierne en afgørende rolle både for os som medarbejdere og for den måde, vi udfører arbejdsopgaverne på.

Kundefokus, troværdighed, nærhed og engagement er værdier, som Vitten Grafisk A/S og alle medarbejdere står inde for og lever op til. Værdierne definerer den måde, vi arbejder på, og den måde, vi omgås hinanden og vores samarbejdspartnere på.

Visionen realiseres ved at sætte fokus på at skabe værdier for vore kunder.

Vitten Grafisk A/S vil:

Levere tryksager af højeste kvalitet og samtidigt til en yderst konkurrencedygtig pris

Lytte til kundens behov og yde den bedste service – vi ser os selv som en sparringspartner

Levere til den aftalte tid

Være ensbetydende med troværdighed, ærlighed og tilfredshed

Være en rummelige arbejdsplads, der udvikler målrettede, engagerede og stolte medarbejdere

KVALITETEN I HØJSÆDET

Når vi bliver betroet en opgave, skal vi leve op til tilliden, uanset om opgaven er et lille visitkort eller en landsdækkende reklameavis. Kundernes forventninger er omdrejningspunkt for Vitten Grafisk, og vi eksisterer kun så længe, vi har kundernes tillid.

FLEKSIBILITET

Hos Vitten Grafisk A/S kan vi lynhurtigt omstille produktionen. Vores størrelse, kombineret med vores flade organisationsstruktur gør, at vi er meget fleksible og i stand til at sikre kundetilpassede løsninger. Hos Vitten Grafisk A/S ved vi, hvor vigtigt overholdelse af indgåede aftaler er, og vi yder gerne en ekstra indsats, når det brænder på.

MEDARBEJDERFILOSOFI

Medarbejderne hos Vitten Grafisk A/S arbejder ud fra en række kerneværdier, der udtrykker hvem vi er, og hvad der er værdifuldt for os. Ud fra disse værdier sætter vi vores mål, formulerer vores strategier og evaluerer vores resultater.

Vitten Grafisks A/S værdier kan udtrykkes således:

Kundefokus

Troværdighed

Nærhed

Engagement

SMIDIG OG FLEKSIBEL ORGANISATION

Hos Vitten Grafisk A/S har vi en meget flad organisationsstruktur, der gør, at alle ved, hvad hinanden laver, og at alle kan tage en beslutning. Der er en høj grad af uddelegering og ansvar til de enkelte medarbejdere. Er en medarbejder ikke til stede, står du som kunde ikke på Herrens mark. Der er altid en medarbejder, der kan hjælpe dig.

Den flade struktur gør, at organisationen er smidig og fleksibel. Hvis en kunde har et akut problem, kan vi således løse det hurtigt og effektivt.

Hos Vitten Grafisk A/S er vi altid fleksible og lydhøre overfor dine personlige behov, og alle er parat til at yde en ekstra indsats.

MEDARBEJDERE

Medarbejderne er den vigtigste ressource. Vitten Grafisk A/S vigtigste ressource er kompetente medarbejdere, som alle er personligt serviceorienterede. Vi er et stærkt team af erfarne grafiske arbejdere, som i vores travle og spændende hverdag sætter samarbejde højt – på tværs af alle grupper i virksomheden. Vi gør meget ud af skabe en behagelig atmosfære på arbejdspladsen, hvor alle er begejstrede og føler sig personligt udfordrede.

Lasse Borgbjerg

INDEHAVER

E-mail: lasse@vittengrafisk.dk

Tlf.: 87 57 60 00

Pernille

GRAFISK TEKNIKER

E-mail: pernille@vittengrafisk.dk

Tlf.: 25 37 80 40

Sara

GRAFISK TEKNIKER

E-mail: sara@vittengrafisk.dk

Tina

Grafiker

E-mail: tina@vittengrafisk.dk